A new version of this entry is available:
Loading...
Article
1964
Thermische und mechanisch-thermische Verfahren zur Konservierung von Kartoffeln
Thermische und mechanisch-thermische Verfahren zur Konservierung von Kartoffeln
File is subject to an embargo until
This is a correction to:
A correction to this entry is available:
This is a new version of:
Notes
Publication license
Publication series
Published in
Grundlagen der Landtechnik - Konstrukteurhefte (1964), 20
Faculty
Faculty of Agricultural Sciences
Institute
Institute of Agricultural Engineering
Examination date
Supervisor
Edition / version
Citation
Identification
DOI
ISSN
ISBN
Language
German
Publisher
Publisher place
Classification (DDC)
Free keywords
Standardized keywords (GND)
Sustainable Development Goals
BibTeX
@article{Batel1964,
url = {https://hohpublica.uni-hohenheim.de/handle/123456789/14113},
author = {Batel, Wilhelm},
title = {Thermische und mechanisch-thermische Verfahren zur Konservierung von Kartoffeln},
journal = {Grundlagen der Landtechnik - Konstrukteurhefte},
year = {1964},
number = {20},
}